Cum sa alegi o camera de supraveghere?

Vrei sa asiguri securitatea casei si nu stii ce tip de camera de supraveghere pentru exterior sa alegi? Daca te tot gandesti la asta probabil ai si dilema: camera clasica sau wireless?

Imagini in timp real, alerta rapida, notificare pe smattphone…motive sa optezi rapid pentru o camera wireless.

1. De ce sa achizitionezi o Camera de Supraveghere wireless?

O camera de supraveghere wireless iti permite sa-ti monitorizezi casa in timp real chiar si de la distanta, prin intermediul telefonului sau tabletei.

Comunicand in timp real cu aplicatia, aceasta camera iti permite sa vezi ce se intampla de pe orice dispozitiv, in orice moment.Poti sa arunci o privire peste secventele filmate si sa descarci doar filmele care te intereseaza.

Cu o camera de supraveghere wireless, primesti alerte imediate daca este detectata o prezenta. E perfect daca vrei sa reactionezi imediat, sa anunti politia si sa eviti intrarea prin efractie sau deteriorarea proprietatii tale.

2. Cand filmeaza Camera Presence Netatmo?

Camera de supraveghere WiFi Netatmo Presence nu filmeaza in continuu, totul, ci detecteaza miscarea de pe proprietatea ta. Camera te alerteaza , in caz de activitate, prin notificarile in timp real trimise pe smartphon-ul tau.

O caracteristica extrem de eficienta a camerei de supraveghere pentru exterior Netatmo Presence este aceea ca poate distinge intre vehicule, animale si oameni. Acest aspect te ajuta sa nu iti faci griji neintemeiate si doar sa reactionezi rapid cand este cu adevarat nevoie.

3. Cum sunt notificat?

Depinde de modelul de camera de supraveghere ….cu Camera WiFi Netatmo Presence poti fi alertat direct pe smartphone-ul tau.

Daca doresti doar sa primesti notificari cand e necesar, poti alege un model care iti permite sa setezi aria de detectie. Acest model te lasa sa alegi zonele pentru care vrei sa fi alertat cand camera detecteaza miscare, spre exemplu pe sosea sau la intrarea din gradina.

4. Este aceasta camera de supraveghere Netatmo Presence usor de montat?

Exista acum camere de supraveghere usor de instalat, fara a fi nevoie de abilitati de electrician. Camera de supraveghere Netatmo Presence poate inlocui o lampa exterioara, deci poate fi instalata fara ajutorul unui profesionist.

Pentru a facilita instalarea este cel mai usor sa alegi o camera de supraveghere pentru exterior care poate fi folosita imediat. Acest pachet este dotat, pe langa camera de supraveghere, cu un kit de montaj, precum si cu un card de memorie – daca este nevoie.

5. Cum sa vizionezi imaginile inregistrate sau video-urile?

Exista cateva variante sa accesezi imaginile filmate de camera ta de supraveghere:

  • daca optezi pentru o camera de supraveghere clasica, va trebui sa instalezi un soft care inregistreaza video-urile in memoria computerului tau;
  • daca optezi pentru o camera de supraveghere wireless, o aplicatie iti va permite sa accesezi filmarile camerei la orice ora, pe un dispozitiv la alegerea ta – smartphone, tableta sau PC.

6. Unde sunt arhivate video-urile mele?

Unele firme solicita tarife lunare pentru stocarea video-urilor tale. Ai grija sa alegi o camera de supraveghere cu stocare de date gratuita si fara alte taxe de acces la informatiile detinute de aceasta.

Ideal ar fi sa alegi o camera de supraveghere care iti permite sa optezi intre a-ti stoca video-urile local, pe un card microSD sau cu stocare automata in cloud – sau cu ambele variante.

Alege o camera de supraveghere care filmeaza doar cand este detectata o prezenta si nu in mod continuu, pentru a reduce astfel lungimea plictisitoare a filmarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *