Descopera senzorul de fum smart Netatmo

În fiecare an in Anglia, in jur de 30% din incendiile domestice si 35% din incendiile domestice fatale au loc in locuinte care nu sunt echipate cu un senzor de fum. In timpul unui incendiu, temperatura dintr-o incapere poate ajunge pana la 600^C in doar 3 minute. Desi un pahar de apa ar putea stinge focul in primul minut, o galeata e necesara in doua minute si un butoi intreg dupa trei minute.

De ce ai alege un senzor de fum smart Netatmo?

Exista multi senzori de fum traditionali sau wireless pe piata. Desi toate aceste produse au acelasi scop – sa detecteze izbucnirea unui incendiu intr-o locuinta pentru a alerta posesorii acesteia inainte ca focul sa se extinda – Senzorul de fum smart Netatmo este un precursor in multe privinte.

 

 

  • Alerte in timp real pe smartphonul tau

 

Un senzor de fum traditional te avertizeaza cand fumul este prezent in casa printr-o alarma. Odata ce dispozitivul detecteaza fum, alarma suna. Dar ce se intampla daca nu esti acasa, sau pur si simplu esti in garaj sau in gradina? Senzorul de fum Netatmo te avertizeaza cu soneria lui de 85- Db- numai buna de trezit somnorosii, avand in vedere ca 70% din decesele datorate incendiilor survin în timpul noptii. Primesti alarma in timp real direct pe smartphonul tau, la fel si cei dragi tie. Aceasta este o garantie de securitate care iti permite sa reactionezi rapid si sa intervi chiar daca nu esti la fata locului.

 

  • Baterie cu durata lunga de viata

 

Cei mai multi senzori de fum sunt dotati cu baterii ce dureaza foarte putin. Acest lucru inseamna ca trebuie sa schimbi cu regularitate bateriile, senzorul avertizandu-te printr-un semnal sonor. Stiind ca multe incendii au izbucnit in locinte ai caror senzori de fum nu mai aveau baterii, durata lunga de viata a bateriilor devine o caracteristica esentiala. Spre deosebire de majoritatea senzorilor de fum de pe piata, senzorul smart de fum Netatmo are o baterie cu o durata de viata de 10 ani. Odata instalat senzorul smart de fum Netatmo, poti fi sigur ca vei fi alertat in caz de incendiu pe o perioada de 10 ani. fara grija schimbarii bateriilor. Dupa trecerea acestei perioade, este recomandat sa il inlocuiesti – orice tip de senzor de fum ai avea. In plus, spre deosebire de alti senzori de fum, nu va mai trebui sa iti faci griji ca bateriile se vor termina pe timpol noptii!

 

  • Instalare usoara

 

Spre deosebire de alti senzori de fum care pot fi dificil de instalat, senzor de fum Netatmo este fara fir si se instaleaza extrem de usor. Doar trebuie sa il atasezi pe tavanul incaperii si sa descarci aplicatia pe smartphonul tau. Fiind livrat cu un kit de montaj, acest senzor de fum te ajuta sa intri in legalitate si iti garanteaza siguranta casei tale si a celor dragi in doar cateva minute.

 

  • Functionare sigura

 

In conformitate cu legile europene, este de datoria fiecarui posesor de casa de locuit, proprietar sau chirias, sa verifice cu regularitate buna functionare a dispozitivului dupa ce a fost instalat. Senzorul de fum Netatmo este dotat cu un buton sonor de test pentru verificarea functionarii sale conforme. Avantajul senzorului smart de fum Netatmo este si acela ca, in mod constant, isi verifica nivelul bateriei, senzorul propriu, precum si conexiunea Wi-Fi. Poti urmari un raport automat al verificarilor oricand, direct di aplicatie. In cazul unei anomalii sau cand senzurul se apropie de finalul duratei sale de viata, vei primi alerta pe smartphonul tau. Cu acest sistem, poti fi sigur ca alarma va suna in caz de incendiu si locuinta ta este bine protejata impotriva incendiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *