Accesorii pentru automatizari sisteme de incalzire

Scris de: Alin Ambrosie In: Stiri La: luni, iulie 20, 2015 Comentariu: 0 Accesari: 911

Accesorii pentru automatizari sisteme de incalzire de la Automa. Automa vinde accesorii pentru orice tip de automatizari pentru sisteme de incalzire.

La Automa comercializam cele mai moderne accesorii pentru automatizari sisteme de incalzire. Indiferent ca este vorba de automatizari instalatii de incalzire, automatizari panouri solare, automatizari instalatii de apa calda menajera, automatizari pompe de caldura, automatizari statii de apa, automatizari centrale termice, automatizari statii de apa, automatizari cazane pe lemne, senzori de temperatura samd, noi avem solutii tehnice performante la calitate germana, tot de la Sorel, asa cum v-am obisnuit si pana acum.

Detinem in magazinul nostru online o gama variata de accesorii pentru automatizari, precum: senzori de temperatura tesiti, de imersie si de teava, senzori exteriori, termostat camera, upgrade de software pentru comanda la distanta, senzori pentru masurararea presiunii, temperaturii si debitului si jurnalizator de date care se poate conecta la retele LAN sau direct la Internet.

Va dam o multime de motive pentru care sa cumparati de la noi orice produs marca Sorel: calitatea germana deja proverbiala, ajutorul si ghidajul la setarea sistemului oferit de sistemul de operare multilingv, fiecare produs dispune in plus si de un simulator pe pc pentru a va fi mai usor sa intelegeti sistemul. Produsele noastre sunt destinate atat utilizatorilor pentru sisteme de incalzire de orice tip cat si pentru instalatori. Simplitatea in setare si utilizare fac din aceste controlere importate de la firma germana Sorel cea mai eficace alternativa la sistemele clasice de automatizari din tara noastra, sisteme greoaie care inca rezista pe pietele de profil din Romania. Am devenit cunoscuti clientilor si potentialilor clienti prin grija permanenta pentru calitate, fiabilitate si raportul exceptional dintre calitate si pret. Automa a crescut constant, si actualmente este unul dintre cele mai importante magazine online de automatizari din Romania, nu doar din Sibiu. Acestea nu sunt doar simple vorbe, ne puteti verifica activitatea si pe Facebook, unde daca veti cauta dupa automa ne veti descoperi pagina imediat, pentru ca e vorba de un brand deja consacrat.

Comentarii

Lasa un comentariu