Automatizari instalatii apa calda menajera FWC 3

Scris de: Alin Ambrosie In: Stiri La: luni, iulie 20, 2015 Comentariu: 0 Accesari: 3179

Automatizari instalatii apa calda menajera FWC 3 - pret si calitate exceptionale. Automatizari apa calda menajera cu controlul turatiei pe pompa principala.

La noi la Automa puteti selecta dintre modelele noastre de automatizari instalatii apa calda menajera, foarte complexe si dotate cu multiple intrari si relee. Cel mai ieftin produs din gama este automatizarea pentru statii de apa FWC 3. La doar 911 lei, aceasta automatizare este dotata cu un control al turatiei pe pompa principala si optional un releu pentru pompa de recirculare.

La acest pret modic am spune noi (avand in vedere calitatea si fiabilitatea germana de renume), beneficiati de 4 intrari de senzori pentru temperatura, o intrare pentru masurarea debitului si a temperaturii, un releu care controleaza turatia din pompa si un releu pentru pompa de recirculare. La celelalte 2 modele (FW4 si FW5) pe care le puteti vedea pe pagina de mai sus aveti si alte caracteristici in plus, ca de exemplu iesirea speciala pentru pompe de inalta eficienta.

Puteti alege asadar modelul care vi se potriveste cel mai bine nevoilor reale, comparand functionalitatile fiecarui tip de automatizare de pe situl nostru. Nu ezitati sa comandati modelul dorit, si daca nu sunteti siguri puteti oricand sa ne contactati pentru informatii aditionale! Rolul sitului nostru Automa nu este doar de a vinde automatizari marca Sorel de inalta calitate, ci si de a informa, de a ajuta pe clientii nostri sau pe potentialii nostri clienti sa faca cele mai bune alegeri. In spatele acestui site sta un inginer cu o vasta experienta in domeniul automatizarilor pentru diverse sisteme de incalzire, asa ca veti beneficia de informatii gratuite dar valoroase, in cazul in care aveti nevoie de o expertiza autorizata in domeniu. Valorile Automa sunt onestitatea, profesionalismul, dedicatia, accentul pus pe calitate, fiabilitate, usurinta in utilizare, satisfactia clientului si a consumatorului deopotriva. Mottoul nostru este sincer – “Un client multumit va reveni si alta data si va recomanda si altora serviciile Automa”. In concluzie, vizitati situl nostru, avem produse si informatii pentru toate gusturile.

Comentarii

Lasa un comentariu