Automatizari instalatii de incalzire HCC si XHCC

Scris de: Alin Ambrosie In: Stiri La: luni, iulie 20, 2015 Comentariu: 0 Accesari: 2503

Automatizari instalatii de incalzire HCC si XHCC de la Sorel. Automatizarile pentru instalatii incalzire HCC si XHCC, complexe prin varietatea functiilor.

Cu totii avem nevoie de niste automatizari instalatii de incalzire de calitate, care sa fie customizabile si user friendly. La Automa am adus cele mai bune astfel de sisteme, controlerele de generatie HCC 3, 4, 5, 6 si XHCC. Preturile incep cu 946 lei pentru modelul HCC 3.

La pretul amintit mai sus aveti asigurate 4 intrari pentru senzori de temperatura si termostat de camera, 3 relee pentru pompe si valve, un releu potential liber, un termostat, precum si perioade si functii programabile pe zi pana la 3. Daca doriti mai mult de la automatizarea voastra, puteti urmari, pe pagina prezentata mai sus, si alte modele mai performante, culminand cu modelul XHCC, care are optional si posibilitatea de conectare si control de la distanta.

Cele mai bune automatizari pentru instalatii de incalzire sunt aici la noi pe site. Va asteptam cu mare drag si va promitem ca veti primi calitate germana de cel mai inalt nivel. Oferim solutii integrate pentru segmente de piata variate, nu doar pentru instalatii de incalzire, ci si pentru instaltii de apa calda menajera, pompe de caldura, statii de apa, centrale termice si cazane pe lemne. Sistemele noastre de automatizare si control sunt destinate pentru eficienta maxima, in beneficiul clientilor nostri mai vechi si mai noi!

Comentarii

Lasa un comentariu