Automatizari panouri solare de calitate germana

Scris de: Alin Ambrosie In: Stiri La: luni, iulie 20, 2015 Comentariu: 0 Accesari: 2305

Automatizari panouri solare de calitate germana doar la Automa. La Automa gasiti automatizari panouri solare marca Sorel, la preturi excelente, si nu numai.

Automa, in calitate de importator oficial al produselor Mikroelektronik GMBH, va propune pentru aceasta vara sa cumparati de aici de pe site cele mai bune automatizari panouri solare. Dupa cum puteti vedea pe pagina noastra de mai jos, puteti gasi orice tip de automatizare panouri solare, incepand de la cele cu preturile cele mai mici si pana la cele mai pretentioase. Spre exemplu, automatizarea panouri solare STDC – versiunea 1, este un produs de exceptie care incepe de la doar 499 de lei.

Pentru acest pret minim primiti un controler diferential special conceput pentru sisteme de incalzire ce sunt formate din panouri solare, cazane cu combustibil solid si puffere. Prevazut cu un releu mecanic, acest controler vine in trei variante, diferite ca pret, in functie de numarul de senzori: sunt variante cu 2, 3 sau fara nici un senzor.

Ce sa va mai povestim despre acest minunat produs Sorel de la Automa? Intrand pe pagina veti observa ca sistemul a fost proiectat pentru 9 instalatii de baza solare, operatorul e indrumat intuitiv cu ajutorul a 4 taste care introduc datele, meniul de prezentare are si text si animatie, ecranul e puternic iluminat, ceasul e in timp real, se ofera sistem de montare si manual de utilizare, etc. Intrati pe pagina de mai sus si va veti convinge singuri ca merita sa cumparati de la noi, si nu doar automatizari panouri solare, ci si celelalte sortimente de automatizari pe care le comercializam: automatizari instalatii de incalzire, automatizari pompe de caldura, automatizari instalatii de apa calda menajera, automatizari centrale termice, automatizari statii de apa si automatizari cazane pe lemn. Totul, la preturi prietenoase si avantajoase pentru dvs.!

Comentarii

Lasa un comentariu