Automatizari pompe de caldura WPC 5

Scris de: Alin Ambrosie In: Stiri La: luni, iulie 20, 2015 Comentariu: 0 Accesari: 3293

Automatizari pompe de caldura WPC 5 - eficiente pentru incalzire. WPC 5 e un aparat cu functionalitate simpla si un proces explicativ de setare a sistemului

In incercarea de a mentine oferta noastra cat mai variata si pe placul potentialilor clienti, avem aici la magazinul nostru online Automa si automatizari pompe de caldura. Mai exact, detinem modelul de controler WPC 5, unul dintre cele mai avansate de pe piata de profil, la aceasta ora. La un pret atractiv de doar 1,672 de lei, acest tip de controler pentru pompele de caldura prezinta multe caracteristici tehnice de exceptie, toate concurand pentru o functionalitate la indici calitativi de top.

Controlerul pentru pompe de caldura WPC 5 este compatibil cu o multitudine de sisteme prevazute cu pompe de caldura. Aceste sisteme pot fi dotate cu pompa cu glicol, circuit de incalzire si compresor. Controlerul de la Automa are nu mai putin de 5 intrari pentru senzori de temperatura, o intrare pentru termostat, 4 relee si un releu potential liber. Va sfatuim sa cumparati acest controler pentru ca prin el puteti folosi mai eficient atat pompa de caldura cat si intregul sistem de incalzire. Aparatul este impresionant prin faptul ca prezinta una din cele mai simple functionalitati iar setarea sistemului este insotita de un proces explicativ sistematic. Fiecare pas in setarea sistemului este insotit de cate o tasta pentru fiecare functie disponibila, laolalta cu explicatia acesteia. Meniul este unul bogat, continand grafice sau texte ajutatoare cu o structura foarte usoara si logica.

Calitatea acestui produs e garantata prin apartenenta la brandul german Sorel Mikroelektronik GMBH, la fel ca si celelalte automatizari pentru sisteme de incalzire pe care le comercializam cu succes. Produsul dispune de simulator pc menit a invata si intelege sistemul mai usor, sistemul de operare multilingv este intuitiv si indruma cu usurinta in procesul de setare a controlerului, interfata este simpla si user friendly si nu in ultimul rand, va oferim, ca si in cazul celorlalte automatizari, o asistenta tehnica dedicata, 7 zile din 7!

Comentarii

Lasa un comentariu