Automatizari sisteme de incalzire germane

Scris de: Alin Ambrosie In: Stiri La: luni, iulie 20, 2015 Comentariu: 0 Accesari: 870

Automa – automatizari sisteme de incalzire germane - Automa. Sistemele de incalzire Automa sunt excelente, avand calitatea brandului german Sorel.

Automa este un magazin online care asigura clientilor sai o gama variata de automatizari pentru sisteme de incalzire de provenienta germana. Aceste sisteme de incalzire au multiple avantaje pentru utilizatorii din tara noastra. Avantaje care atarna puternic in balanta atunci cand scoti banul pentru a avea un control eficient, centralizat si de la distanta asupra instalatiei tale de incalzire, pompei tale de caldura sau panoului tau solar.

Automatizarile noastre pentru sisteme de incalzire sunt diverse, dar acum vom arunca o privire spre un anumit model de controller , care este prevazut cu curbe de compensare functie de temperatura externa. Daca luam spre exemplu controlerele noastre HCC 3, vom vedea ca au 4 intrari pentru senzor de temperatura si termostat de camera, 3 relee pentru pompe si valve, un termostat compatibilizat si 3 functii programabile pe zi. Dar mai sunt si alte argumente menite sa va convinga sa cumparati acest aparat, de pilda carcasa agreabila ce se poate monta in diverse moduri, ecran cu contrast inalt, text complet si mod avansat grafic. Modul de utilizare al acestui controller este unul foarte bine gandit, prin intermediul celor 4 taste de introducere a datelor, programabile si un ceas RTC in timp real, ce are si o rezerva de alimentare pentru mai mult de 24 de ore. Remarcam si pretul acestei bijuterii tehnice, unul sub 1000 de ron, ceea ce il face mai cautat si mai atractiv pentru foarte multa lume.

Automatizarile noastre sunt de o foarte buna calitate, verificabila de altfel si din recenziile de pe Internet ale multor clienti multumiti de aparatura marca Sorel. Calitatea functiilor disponibile, interfata in mai multe limbi, cu un rol ajutator atat pentru utilizatori mai putin tehnici cat si pentru cunoscatori, simularile care se pot face pe pc pentru a intelege usor sistemul si pentru a-l invata si nu in ultimul rand suportul tehnic prompt pe care-l oferim, toate acestea ne recomanda pentru a fi numarul 1 la automatizari sisteme de incalzire, automatizari panouri solare si automatizari pompe de caldura. Responsabilitatea AUTOMAtizarii sistemelor tale de incalzire ne revine noua!

Comentarii

Lasa un comentariu