Cuvant inainte

Scris de: Alin Ambrosie In: Stiri La: luni, iulie 20, 2015 Comentariu: 0 Accesari: 4170

Anii 2012 – 2013 au insemnat finalizarea celei de-a doua generaţii a noastre de controlere solare TDC. Până acum, numeroase unităţi „mici” (STDC), „medii” (MTDC), „mari” (LTDC) sau „foarte mari” (XTDC) au pătruns pe piaţă şi suntem extrem de încântaţi de feedback-ul fantastic pe care l-am primit până acum.

Anii 2012 – 2013 au insemnat finalizarea celei de-a doua generaţii a noastre de controlere solare TDC. Până acum, numeroase unităţi „mici” (STDC), „medii” (MTDC), „mari” (LTDC) sau „foarte mari” (XTDC) au pătruns pe piaţă şi suntem extrem de încântaţi de feedback-ul fantastic pe care l-am primit până acum. Pe lângă renumita îndrumare intuitivă a operatorului, clienţii noştri şi clienţii lor apreciază excelenta flexibilitate dată de diversele combinaţii de relee şi de funcţiile suplimentare selectabile fără restricţii.

De asemenea, portofoliul nostru de produse solare a fost extins cu grupele de pompe cu eficienţă ridicată. Datorită faptului că absolut toate controlerele noastre noi sunt disponibile opţional împreună cu ieşire PWM de 0-10 volţi, grupele de pompe cu controler integrat oferă pachetul complet care să respecte noile reglementări ErP care intră în vigoare în întreaga Uniune Europeană în ianuarie 2013.
O altă noutate a acestui an o reprezintă controlerele dedicate, pentru piscine. La fel ca toate celelalte controlere SOREL, ele ies în relief datorită imbatabilei lor uşurinţe de utilizare. Noul controler XHCC de sistem reprezintă punctul central al secţiunii de încălzire, deoarece poate gestiona într-un mod foarte convenabil diverse surse de căldură. Controlerele noastre îndelung testate, pentru încălzire, apă potabilă şi pompe de căldură inclusiv accesoriile aferente fac cu siguranţă parte în continuare din gama noastră de produse.

Nu în ultimul rând, vă dau un pont: pentru fiecare controler SOREL există o simulare 1:1 pentru PC care vă permite să obţineţi o vizualizare rapidă şi facilă asupra modului în care se desfăşoară îndrumarea şi comanda operatorului său. Mai mult, această simulare s-a dovedit extrem de utilă pentru instruirile de produs şi pentru asistenţa tehnică. Pentru clienţii noştri, acest instrument este complet gratuit. Solicitaţi simularea pe PC la adresa info@automa.ro şi veţi putea cunoaşte în detaliu controlerele noastre uşor de utilizat!

Vă aşteptăm întrebările şi ne bucurăm să colaborăm cu dvs. pe viitor.

Comentarii

Lasa un comentariu