Sorel Connect

Scris de: Alin Ambrosie In: Stiri La: luni, iulie 20, 2015 Comentariu: 0 Accesari: 2259

Controlere compatibile cu SOREL Connect sunt capabile să monitorizeze sistemul, să jurnalizeze datele şi să comande sistemul de la distanţă.

Controlere compatibile cu SOREL Connect sunt capabile să monitorizeze sistemul, să jurnalizeze datele şi să comande sistemul de la distanţă.

SOREL Connect este noul concept de reţea care utilizează magistrale CAN sau Ethernet pentru a permite controlerelor comunicarea între ele, cu reţelele locale sau cu Internetul. În acest mod, sistemul poate fi monitorizat în mod constant de oriunde. Funcţia opţională de comandă la distanţă permite utilizatorului să modifice în timp real oricare setări ale controlerelor.
Jurnalizarea datelor se poate face pe o memorie SD care păstrează datele sistemului timp de mai mulţi ani. Împreună cu pachetul de software SOREL Connect pentru PC, tabletă sau smartphone, utilizatorul poate realiza cu comoditate analize cuprinzătoare ale sistemului. Cardul SD poate fi utilizat, de asemenea, pentru a actualiza firmware-ul controlerelor sau pentru a salva şi încărca configuraţii specifice furnizate de către client. Prin intermediul interfeţei magistralei CAN şi a protocolului deschis CAN, controlerele de reţea pot fi integrate complet cu sistemele de automatizare a clădirilor.

Jurnalizatorul de date

Se utilizează împreună cu LTDC, XTDC and XHCC. Disponibil cu sau fără mufă Ethernet, pentru conectarea la reţele locale LAN şi pentru conexiuni la distanţă prin Internet. Versiunea de Ethernet include software de bază SOREL Connect pentru Windows PC, utilizat pentru analiza sistemului şi utilizarea cardului SD.

Upgrade-ul SOREL Connect pentru comanda de la distanţă

Codul de activare permite comanda şi programarea de la distanţă în software-ul PC SOREL Connect, pentru un controler. Necesită controler compatibil sau jurnalizator de date compatibil Ethernet.

Comentarii

Lasa un comentariu