Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE/PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

AUTOMA colecteaza date cu caracter personal, cu exceptia datelor cu caracter special, pe paginile siteului, numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:
a. validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
b. rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
c. pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
d.pentru reclama, marketing si publicitate inclusiv trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
e. contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
f. contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
g. scopuri statistice.

In cazul Clientilor persoane impozabile in sensul art. 155 din Codul fiscal lit. f este necesara comunicarea Codului Numeric Personal.

AUTOMA poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizate de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre AUTOMA pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea AUTOMA si/sau al eventualilor terti cu care aceasta are contracte de parteneriat in acel moment.

Clientul are dreptul , conform legii nr. 677/2001, de a obtine de la AUTOMA la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca adatele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrare de acesta.

Clinetul are dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei si de a se opune colectarii datelor sale personale. Totodata Clientul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi Clinetul va adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa ______

Clientul are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing direct sau publicitate in numele AUTOMA sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

AUTOMA nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului.

Politica de confidentialitate AUTOMA se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client, exclusiv pe site. AUTOMA nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
AUTOMA se obliga ca datele colectate ale Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Astfel, AUTOMA va furniza datele cu carcate personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat ( furnizori de servicii de marketing, telemarketing sau alate servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori, curieri), dar numai dupa asigurararea respectarii de catre acestia a confidentialitatii acesora si legislatiei in vigoare.
Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate ( parchet, politie, instante judecatoresti si alte organe ablitate ale statului) in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Procesatorul de carduri bancare agreat de catre AUTOMA are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

AUTOMA garanteaza ca datele personale ale unui client, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.