Automa Importator oficial al gamei de produse Sorel

Sorel Mikroelektronik GMBH este unul dintre cei mai mari producatori germani de automatizari (controllere) pentru sisteme de incalzire, panouri solare, instalatii de apa calda menajera si pompe de caldura.

Automatizari simple si inteligente

Automa se caracterizeaza in primul rand prin excelenta flexibilitate dată de diversele combinaţii de relee şi de funcţiile suplimentare selectabile fără restricţii, precum si prin renumita indrumare intuitiva a panoului electronic. Datorită faptului că absolut toate controlerele noastre noi sunt disponibile opţional împreună cu ieşire PWM de 0-10 volţi, grupele de pompe cu controler integrat oferă pachetul complet care să respecte noile reglementări ErP care intră în vigoare în întreaga Uniune Europeană în ianuarie 2013.

O altă noutate a acestui an o reprezintă controlerele dedicate, pentru piscine. La fel ca toate celelalte controlere SOREL, ele ies în relief datorită imbatabilei lor uşurinţe de utilizare. Noul controler XHCC de sistem reprezintă punctul central al secţiunii de încălzire, deoarece poate gestiona într-un mod foarte convenabil diverse surse de căldură. Controlerele noastre îndelung testate, pentru încălzire, apă potabilă şi pompe de căldură inclusiv accesoriile aferente fac cu siguranţă parte în continuare din gama noastră de produse. Nu în ultimul rând, vă dau un pont: pentru fiecare controler SOREL există o simulare 1:1 pentru PC care vă permite să obţineţi o vizualizare rapidă şi facilă asupra modului în care se desfăşoară îndrumarea şi comanda operatorului său.

Automa Connect

Control deplin asupra confortului dumneavoastra cu ajutorul sistemului de comunicatie de la Sorel

SOREL Connect este noul concept de reţea care utilizează magistrale CAN sau Ethernet pentru a permite controlerelor comunicarea între ele, cu reţelele locale sau cu Internetul. În acest mod, sistemul poate fi monitorizat în mod constant de oriunde

Una dintre cele mai bune investitii pe care le-am facut in sitemul de incalzire al casei a fost instalarea unei automatizari HCC3, care functioneaza fara cusur si este foarte usor de setat.

Ovidiu Barsan

De ce sa alegi Automatizarile Automa?

Printre cele mai importante motive in luarea deciziei de cumparare a unei automatizari Automa se numara urmatoarele:

Interfata intuitiva

Meniu text auto-explicativ pentru o setare si intelegere rapida si facila a sistemului de incalzire

Asistenta tehnica

Va stam la dispozitie 7 zile din 7 pentru consultanta tehnica in instalarea si configurarea sistemului dumneavoastra

Ajutor la setarea sistemului

Setarea controlerului sa face cu ajutorul indrumarii intuitive a sistemului de operare

Simulare pe calculator

Fiecare produs dispune de un simulator pe PC pentru o usoara intelegere a sistemului si pentru invatare

Sistem de operare multilingv

Meniul controlerelor este tradus in peste 10 limbi, iar incepand cu 2015 va fi tradus sin in limba romana

Calitate germana

Nu este nici o noutate ca produsele concepute si fabricate in Germania sunt sofisticate, fiabile si durabile

Caracteristici generale

Seria HCC - Automatizari pentru sisteme de incalzire

In functie de aplicatie si de functiile dorite, sunt disponibile diferite modele de controler pentru incalzire, apa calda menajera si racire. Automatizarea de top XHCC este capabila sa gestioneze surse variate de caldura, cum ar fi arzatoare, pompe de caldura, panouri solare sau centrale cu biomasa, in mod simultan. Prin atribuirea de functii suplimentare releelor libere, schemele de baza pot fi extinse si modificate foarte usor.

Seria FWC - Automatizari pentru apa calda menajera

Doar pentru statii mari de producere apa calda menajera! Controlerul permite o reglare rapida si precisa a temeperaturii apei. Folosind Grundfos Direct Sensor pentru masurarea debitului si temperaturii, fluctuatiile sunt detectate imediat conducand la reglarea vitezei pompei. Avand suport pentru pompe cu viteza controlabila, controlul pompei la 0-10V, pre-reglarea temperaturii primare, releu pentru pompa aditionala, coontrolerul FWC este pregatit pentru a gestiona aproape orice aplicatie.

Seria WPC - Automatizari pentru pompe de caldura

Controlerul WPC5 faciliteaza folosirea eficienta a pompei de caldura si a sistemului de incalzire. Aparatul impresioneaza in primul rand prin functionalitatea sa simpla si prin procesul explicativ de setare a sistemului. Pentru fiecare pas in setarea sistemului este atribuita cate o tasta fiecarei functii disponibile impreuna cu explicatia acesteia. Meniul contine de asemenea si texte ajutatoare sau grafice bine structurate.

Seria TDC - Automatizari pentru panouri solare

Versatil, conectat si usor de utilizat. Cu ajutorul display-ului crystal clear pot fi gestionate toate sistemele de panouri solare - de la mici la complexe. Navigarea este usoara datorita meniului bine structurat disponibil in pana la 20 de limbi. Displayul luminos indica starea sistemului prin intermediul datelor si schemelor hidraulice.

Performantele Automa

Avand aplicare in majoritatea sistemelor de incalzire conventionale si neconventionale, controlerele AUTOMA sunt potrivite in aproape orice situatie:

99%

Panouri solare

75%

Apa calda menajera

95%

Sisteme de incalzire

65%

Pompe de caldura