Regulator electronic configurabil cu comunicație, Corrigo

Regulatoarele configurabile Corrigo E generația a III-a sunt proiectate după principiul „pe locuri, fiţi gata, start” (Ready, Steady, Go). Corrigo are toate aplicaţiile preîncărcate din fabrică: ventilaţie sau încălzire. Corrigo poate funcţiona independent sau poate fi integrat într-un sistem BMS.

Mai multe detalii

  Nou

  In stoc

  2 199,00 lei cu TVA

  Corrigo este disponibil cu sau fără display / interfaţă de operare, la ambele variante putându-se monta opțional și display-ul/interfața de operare la distanță E3-DSP.

  Comunicaţie: varianta standard Corrigo E este echipată cu terminal RS485 pentru comunicare EXOline (protocol propriu Regin) şi ModBus. Opţional, regulatoarele pot fi echipate cu port TCP/IP (la această versiune este disponibilă și comunicație BACnet via TCP/IP) sau placă comunicație LON. Varianta TCP/IP are WebServer încorporat. Corrigo TCP/IP se poate integra în sisteme noi sau existente de BMS, realizându-se monitorizarea permanentă a aplicaţiei via Internet sau calculator local și oferă posibilitatea de a modifica setările, memorarea datelor şi supravegherea de la distanţă.

  Configurarea poate fi făcută în următoarele moduri distincte:

  De la interfaţa de operare sau prin intermediul E3-DSP folosind meniul „pas cu pas”. Funcţi-onarea, valorile şi alarmele sunt arătate în clar pe afişajul iluminat, meniu în limba română.
  Din calculator folosind „E-Tool”, un software de instalare cu interfaţă grafică pentru utilizator. Cu „E-Tool” toate setările pot fi făcute în calculator şi apoi descărcate direct în regulator utilizând un cablu USB sau RS232. Un număr nelimitat de aplicaţii poate fi stocat în calculator, fiind util echipelor de service şi întreţinere. „E-Tool” este disponibil gratuit.
  Aplicaţii preinstalate: software-ul cu care este livrat Corrigo E permite utilizarea la o mare varietate de aplicaţii, fiind necesară doar configurarea intrărilor şi ieşirilor. Dimensiunea aplicaţiei este limitată doar de numărul intrărilor şi ieşirilor regulatorului, funcţie de model.

  Tip control Corrigo heating: regulatoarele au un algoritm de control P+I (proporţional + integral) cu banda proporţională şi timpul de integrare ajustabile.

  Circuite de încălzire: pot fi controlate până la 3 circuite de încălzire cu ventil de amestec

  Curbă de încălzire sau curbă autoadaptivă (folosirea senzorilor de cameră activează funcţia)
  Control pompă – sau pompe activ-rezervă cu rotire săptămânală, şi pornirea pompei de rezervă în cazul defectării celei în lucru, oprire pompă la o temperatură exterioară predefinită
  Protecţie la îngheţ, protecţie anti-gripare pompă şi servomotor ventil
  Inerţia termică a clădirii – 3 nivele pentru a echivala influenţa temperaturii exterioare
  Regim confort/economic – fiecare circuit are 2 intervale confort şi 2 economic pe zi, individual pentru fiecare zi a săptămânii
  Limitarea puterii – folosind o intrare digitală care scade temp. tur cu o valoare prestabilită

  Circuite A.C.M.un circuit de boiler cu serpentină şi pompă de încărcare, folosind unul sau doi senzori, sau, 2 circuite de preparare ACM folosind ventil de amestec pompă și schimbător de căldură și un rezervor de acumulare cu pompă și doi senzori.

  2 intervale regim economic şi confort zilnic pe fiecare circuit ACM (program săptămânal)
  Protecţie anti-legionella prin ridicarea temperaturii în instalaţie la peste 62°C
  Boiler cu serpentină – ieşire digitală pentru pompa de recirculare ACM cu ceas programator
  Rezervor de acumulare – pompa de pe circuitul secundar este activată funcţie de temperatura din rezervor şi temperatura de retur; comandă servomotor ventil 0…10V pe primar schimbător

  Monitorizare cu contoare cu impulsuri:

  consum apă rece, consum apă caldă, consum energie electrică, consum energie termică

  Monitorizare cu contoare M-Bus:

  Disponibil doar la modelele cu port special dedicat M-Bus, se pot prelua până la 4 contoare.

  Ieşiri temporizate: maxim 5 ieşiri digitale pot fi activate de câte un ceas programator

  Control cazanmax. 4 cazane în cascadă cu rotire inteligentă; arzătoare cu o treaptă sau două trepte, cazanul conducător poate fi modulant (flotant sau 0…10V) iar cascada cu rotire inteligentă se va realiza prin pornirea celorlalte. Se asigură controlul temperaturii pe turul comun al cazanelor. Control pompă de circulaţie pe tur comun sau câte o pompă pe fiecare cazan, control temperatură minimă pe returul fiecărui cazan folosind ventil cu 3 căi, pompă și senzor sau pe returul general folosind un singur senzor și ventil de amestec. Cu senzor de retur instalat se asigură protecţia cazanelor la temperaturi scăzute prin deschiderea progresivă a circuitelor de încălzire sau ACM. Compensare cu temperatura exterioară sau temperatură constantă pe circuitul de tur comun.

  Alarme: ierarhizate funcţie de importanţă şi individualizate pe fiecare intrare analogică sau digitală. Alarmele pot fi transmise prin e-mail la variantele cu port TCP/IP. La programare se poate particulariza textul afișat la apariția alarmelor.

  Tipuri de control ventilatie:

  Control temperatură aer introdus,
  Control temperatură aer introdus cu compensarea temperaturii exterioare, reglare în cascadă (2 senzori, de introducere şi de cameră),
  Comutare dependentă de temperatura exterioară între control temperatură de cameră şi de introducere,
  Comutare dependentă de temperatura exterioară între control temperatură aer evacuat şi aer introducere,
  Controlul temperaturii de extracție în cascadă (senzor introducere şi extracție).
  Control pentru o baterie suplimentară de încălzire sau răcire, independent de CTA

  Aplicaţii: încălzire, răcire, schimbător de căldură, jaluzele

  • Control analogic al temperaturii (pe ieşire 0…10V): baterie cu apă caldă, încălzire electrică, schimbător de căldură, baterie cu apă rece
  • Control analogic al temperaturii (pe ieșire 0…10V) pe baterie cu apă în sistem două țevi pentru încălzire/răcire cu trecere automată de la termostatul de conductă
  • Control digital al temperaturii: încălzire (trepte baterii electrice) şi răcire cu freon DX în 3 trepte, codare binară sau secvenţială sau încălzire/răcire pe aceeaşi baterie
  • Suport pentru control (funcţie activată la folosirea unui senzor de cameră)
  • Free cooling (funcţie de răcire a clădirii vara pe timpul nopţii cu aer exterior)
  • Recuperare energie în regim răcire (temp. evacuare mai scăzută decât temp. exterioară)
  • Monitorizarea eficienţei schimbătorului de căldură
  • Temperatură de referinţă externă
  • Controlul umidităţii: umidificare, dezumidificare, umidificare şi dezumidificare (dezumidifica doar la centralele cu baterii apă/apă sau cu dezumidificator)
  • Controlul ventilatorului: on/off , 1 sau 2 viteze, controlul funcţie de presiune, control funcţie de debit, interblocare crosswise, interblocare funcţie de timp.
  • Ventilare la comandă (în aplicaţiile unde ocuparea încăperilor este sporadică, viteza ventilatoarelor sau poziţia jaluzelelor este controlată funcţie de nivelul de CO2)
  • Controlul pompei: circuit baterie de încălzire, circuit recuperator cu schimbător cu lichid (interconectate evacuare / introducere), circuit baterie de răcire
  • Controlul jaluzelelor: on/off, modulant, închidere completă, anti-foc, anti-gripare
  • Supracomandă ventilator (pentru a forţa ventilatorul să funcţioneze în regim oprit)
  • Ieşire ceasuri programatoare: 5 ieşiri digitale pot fi folosite ca ieşiri controlate de ceasurile programatoare.

  Alarme: ierarhizate funcţie de importanţă şi individualizate pe fiecare intrare analogică sau digitală. Alarmele pot fi transmise prin e-mail. La programare se poate particulariza textul afișat la apariția alarmelor.

  CodDisplayPort TCP/IPPort RS485Intrări

  analogice

  Intrări

   digitale

  Intrări universaleIeşiri

  analogice

  Ieşiri

   digitale

  E151-DW-3x14434
  E151-W-314434
  E281-DW-3*x148457
  E281-W-3*148457
  E152-DW-3x114434
  E152-W-3114434
  E282-DW-3x1148457
  E282-W-31148457
  E283-DW-3x1248457
  E283-W-31248457

  Regulatoare electronice Corrigo cu comunicație LON

  Variantele LON ale Corrigo fac parte din generația a doua (Second Gereration) cu terminația codului …S iar specificațiile tehnice sunt conform cu catalogul tipărit și cu fișele tehnice din 2013, pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați.

  CodInterfaţă displayPorturi comunicațieIntrărianalogiceIntrări digitaleIntrări univ.Ieşiri analogiceIeşiri digitale
  E15D-S-LONx1 + LON4434
  E15-S-LON1 + LON4434
  E28D-S-LONx1 + LON48457
  E28-S-LON1 + LON48457

  Accesorii:

  CodDescriere
  FMCERamă pentru montarea regulatoarelor Corrigo în uşa unui panou
  E – ToolSoftware pentru configurare şi programare pentru PC
  E – Cable2 USBCablu USB pentru conectarea directă la calculator.
  E3 – DSPInterfaţă de operare pentru Corrigo E generația a 3-a, conectare pe portul special destinat al Corrigo, livrat fără cablu de conectare, IP41, distanță maximă între E3-DSP și Corrigo 100m.
  EDSP – K3Cablu cu lungime 3m pentru conectarea E3-DSP la Corrigo E
  EDSP – K10Cablu cu lungime 10m pentru conectarea E3-DSP la Corrigo E
  E0 – RRepetor IP65, 24Vca,   extinde distanţa de comuniare a E-DSP la 1600m, doar pentru Corrigo Exx…-S (second generation)
  E0 – R – 3Repetor IP65, 24Vca,   extinde distanţa de comuniare a E-DSP la 1600m, pentru Corrigo Exx…-3 (generația a III-a) și Exigo

  Accesorii:

  CodDescriere
  FMCERamă pentru montarea regulatoarelor Corrigo în uşa unui panou
  E – ToolSoftware pentru configurare şi programare pentru PC
  E – Cable2 USBCablu USB pentru conectarea directă la calculator.
  E3 – DSPInterfaţă de operare pentru Corrigo E generația a 3-a, conectare pe portul special destinat al Corrigo, livrat fără cablu de conectare, IP41, distanță maximă între E3-DSP și Corrigo 100m.
  EDSP – K3Cablu cu lungime 3m pentru conectarea E3-DSP la Corrigo E
  EDSP – K10Cablu cu lungime 10m pentru conectarea E3-DSP la Corrigo E
  E0 – RRepetor IP65, 24Vca,   extinde distanţa de comuniare a E-DSP la 1600m, doar pentru Corrigo Exx…-S (second generation)
  E0 – R – 3Repetor IP65, 24Vca,   extinde distanţa de comuniare a E-DSP la 1600m, pentru Corrigo Exx…-3 (generația a III-a) și Exigo

  Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

  Scrieţi o recenzie

  Regulator electronic configurabil cu comunicație, Corrigo

  Regulator electronic configurabil cu comunicație, Corrigo

  Regulatoarele configurabile Corrigo E generația a III-a sunt proiectate după principiul „pe locuri, fiţi gata, start” (Ready, Steady, Go). Corrigo are toate aplicaţiile preîncărcate din fabrică: ventilaţie sau încălzire. Corrigo poate funcţiona independent sau poate fi integrat într-un sistem BMS.